Maak kennis met onze partners

Exact Online: méér dan alleen boekhouden
Dankzij de API koppeling met Exact Online worden debiteuren, crediteuren en financiële boekingen automatisch doorgezet naar de juiste administratie en volgens uw eigen grootboekschema. Geen gedoe met exportbestanden en Excel kolommen, maar altijd accuraat en up-to-date met uw boekhouding.
Konnect levert gepersonaliseerde ouderportalen en apps voor de kinderopvang
Met Konnect geeft u als kinderopvangorganisatie via het ouderportaal een indruk van een dag opvang door middel van foto’s en video’s. Via OuderKonnect, de App voor ouders, kunnen ouders altijd en overal de laatste foto’s bekijken en het schriftje lezen. De koppeling tussen PortaBase en Konnect zorgt ervoor dat de ouders en groepsmedewerkers altijd de actuele planning kunnen inzien en ruilverzoeken kunnen indienen, die na (automatische) beoordeling direct worden doorgevoerd in PortaBase. Zowel voor ouders als voor pedagogisch medewerkers is dit ideaal: alles loopt via één communicatiekanaal.
Laat ouders gemakkelijk via iDeal betalen
Dankzij het gemak van PortaPay kunnen ouders vanuit hun mail direct doorklikken naar een iDeal omgeving, waar ze hun factuur via hun eigen bank kunnen betalen. Bedrag, omschrijving en tegenrekening zijn al automatisch ingevuld - gemakkelijker kan niet.
Online boekhoudpakket voor bedrijven
Dankzij de krachtige API koppeling met Twinfield worden debiteuren, crediteuren, facturen, betalingen en incassobatches volledig automatisch doorgeboekt naar Twinfield.
Voor professionals die tijd willen besparen
Digitaal ondertekenen is de eenvoudigste en veiligste manier om uw documenten te laten ondertekenen. Binnen PortaBase is dit proces volledig geïntegreerd, waardoor het verzenden van documenten voor digitaal ondertekenen zo geregeld is. De ondertekende overeenkomst is direct in te zien en wordt automatisch aan het dossier toegevoegd. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van SignRequest is het voor ouders eenvoudig om documenten op de juiste plek te ondertekenen op mobiel, tablet of pc.
Directe financiering kinderopvang 2019
De voorbereidingen voor directe financiering kinderopvang zijn in volle gang. Vanaf 2019 zal DUO de financiering van de kinderopvang gaan verzorgen. Sinds 2016 werken wij samen met DUO aan het technisch platform.
Online administratiesysteem voor gastouders
Gastouderaangifte.nl helpt gastouders bij hun administratie en belastingaangifte. Dankzij de koppeling met PortaBase worden facturen en uren automatisch doorgeboekt naar hun eigen online administratie. Gespecialiseerde boekhouders staan de gastouders bij met raad en daad.
Wij maken boekhouden makkelijk
SnelStart is een boekhoudpakket voor het ZZP-ers en het MKB. De missie van SnelStart is simpel: "Met slimme boekhoudoplossingen maken wij het leven van ondernemers aangenamer."
Digitaal aanleveren in een handomdraai
Ligt u nog wakker van digitaal aanleveren naar de Belastingdienst? Via PortaBase is digitaal aanleveren binnen enkele ogenblikken foutloos geregeld. Gemakkelijker kunnen we het niet maken.

Begin vandaag nog met het automatiseren van uw kinderopvang

Demo aanvragen