Terug naar overzicht

Informatie t.a.v. coronacrisis

Zoals bekend raakt de corona-crisis alle geledingen van de samenleving. Ook wij hebben maatregelen getroffen om als organisatie onze verantwoordelijkheid te nemen in deze uitzonderlijke situatie.

Een aantal van onze medewerkers kan vanwege de geldende richtlijnen van de overheid niet naar kantoor komen. Om de continuïteit van onze dienstverlening zo goed mogelijk te waarborgen hebben we voorzieningen getroffen om medewerkers vanuit huis te laten werken. Daarmee verwachten we voldoende slagvaardig te blijven in het aanbieden van onze diensten. Onze telefonische helpdesk blijft de komende weken dan ook gewoon bereikbaar.

De afspraken van onze medewerkers op locatie met klanten zullen zoveel mogelijk verplaatst worden naar een later moment. Dit geldt ook voor geplande trainingen. We zullen hierover contact opnemen met de partijen die het betreft.

Tot slot wensen we eenieder in deze moeilijke tijd veel sterkte en wijsheid toe. Deze tijd vraagt van veel mensen en organisaties het uiterste, en we hopen dan ook van harte dat de vooruitzichten snel zullen verbeteren.

Terug naar overzicht

Begin vandaag nog met het automatiseren van uw kinderopvang

Demo aanvragen
Portabase is onderdeel van